Vali Dağlı’dan 25. yıl ziyareti

Vali Dağlı’dan 25. yıl ziyareti

Düzce’nin ilk televizyon kanalı Düzce tv 25. Kuruluş yılını kutluyor. Kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzcetv’yi ziyaret ederek, 100 yıllara temennisinde bulundu.

 

Düzce’nin ilk karasal yayın yapan kanalı Düzce Tv 25. Kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor. Habercilikte tarafsız, Düzce’nin sorunlarına korkusuzca eğilen, yaptığı programlarla Düzce gündemini belirleyen Düzce TV’nin 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gazeteciliğin zorluklarına değinen Vali Dr. Zülkif Dağlı; “Bugün, Düzce TV’nin kuruluşunun 25. yılını kutluyoruz. Çeyrek asır demek, 25 yıl az değil. Düzcemiz de böylesi güzel bir hizmetin verilmesi takdire değer dedi.  Dağlı DüzceTV’yi başta Timur Bey, Mehmet Bey olmak üzerde bütün çalışanlarıyla tebrik ediyoruz. Bu güzel başarıya hep birlikte imza atmışlar. Çünkü bu bir takım çalışması. Bu güzel çalışmayı yapmışlar. Basın zor iş, özellikle televizyonculuğu uzun süreler götürmek çokta kolay olmayan ve marifet gerektiren bir iş. Bu yeteneği ve bu marifeti arkadaşlarımız başarmışlar.

Bu vesileyle Düzce Tv çalışanlarını tebrik ediyoruz. Düzce Kamuoyuna yaptıkları bu güzel bilgilendirmeler ve halkımızın aydınlatılması, haberlerin 1. elden doğru verilmesi için yaptıkları çalışmalardan dolayı çok tebrik ediyorum. Nice 25, 50 yıllara” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.