Yürekleri sızlatan sürücü gözaltında

1. Organize sanayi bölgesinde yol kenarında yatan köpeğin minibüsüyle üzerinden geçen sürücü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

1. OSB’de yaşana ve tyürekleri sızlatan olayda yol kenarında bir fabrikanın girişinde yatmakta olan köpeğin üzerinden yolcu minibüsü geçmişti. Minibüsün altında kalan köpek arka ayaklarından felç olmuş fabrika işçileri tarafından kaldırıldığı veterinerde ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölmüştü.

Olayın güvenlik kameralarına yansımasının ardından olaya el koyan Düzce İl Jandarma Komutanlığı Beyköy Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Jandarma ekipleri köpeğin ölümüne neden olan minibüsün plakasını ve sürücünün eşgalini tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı. Kısa süre içinde de sürücü minibüsü ile birlikte jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığı’na götürülen sürücü işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.05.2019
23:59

Videoyu izlemeden yorum yapmayın söför direksiyonu köpeklerin üstüne kırıyor görüyor ve bilinçli Yolun ortasındada yatsalar duracaksın can var orda inşallah büyük bi ceza alır dtv ne caza aldıgınıda yayınlarsanız caydırıcı ılur inşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,79
Okuyucu
30.04.2019
19:22

Kardeşim adam suçlamaya bayılıyorsun. Nedemek yolun kenarında yatan köpek gözünüz kör mü. Nerde yattığını görmüyor uzun haber yaparken sahtekarlık yapmayın dürüst haber yapın. Köpeğin ezilmiş olması üzücü bir durum tabii ama beyköy ve çevresi köpek bakım bölgesi gibi. Sürü halinde geziyorlar bu ada bir çözüm bulunmalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,27
Okuyucu
30.04.2019
13:56

katillere ehliyet vermeyin yeter artık !!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,40
seher


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.