Yeni Mahalle Hıdırellez için buluştu

Yeni Mahalle sakinleri Ramazan Ayı öncesinde Mahalle Muhtarı İsmail Keskin’in düzenlediği Hıdırellez Kahvaltısında bir araya geldi.

Ramazan Ayı öncesinde son Pazar günü Merkeze bağlı Yeni Mahalle sakinleri mahalle Muhtarı İsmail Keskin’in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Mahalle sakinlerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, AFAD İl Müdürü Ali Kartal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal’da katıldı. Yeni Mahalle Çocuk Parkında yapılan kahvaltı son günlerde yağmurlu havaların yaşandığı Düzce’de güneşli Pazar sabahının tadını çıkartan mahalle sakinleri, aileleriyle birlikte komşularıyla bi,rlikte kahvaltı keyfini doyasıya çıkarttılar. Mahalle sakinlerini kahvaltıda bir araya getiren Mahalle Muhtarı İsmail Keskin, ilki düzenlenen etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Mahalle Muhtarı İsmail Keskin, etkinliğin ilk olduğunu ve devamını getirmek istediklerini ifade ederek “Çok güzel bir havada, geleceğimiz olan Hıdırellezi kutladık. Mahalle sakinleri de bizi bu günde yalnız bırakmadı. Tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliği her yıl devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.05.2019
23:09

Yapılan bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. Tüm mahalle sakinlerimiz oradaydı bir bayram havasında kahvaltı oldu. Muhtarımız İsmail Keskin'e teşekkür ediyorum. Mahallemizde yıllardır yapılmayanı başardı. Yolu bahtı açık olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,02
Mahalle sakini fatih


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.