Okan Yanmaz'dan Anneler Günü Mesajı

Okan Yanmaz'dan Anneler Günü Mesajı

Okan Yanmaz'dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi “Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur.

Yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise uzun ömür diliyorum. Bu duygularla başta şehit anneleri olmak üzere, varlık sebebimiz olan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye ifade etti


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.