Günün şanslı arabası

Günün şanslı arabası

Belediye Otoparkındaki otomobil, tepkilere neden oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraftaki sivil plakalı otomobilin neden otoparkta olduğu ve 24 saat nasıl orada park edebildiği de merak konusu oldu.

Belediye binasının altında bulunan otopark’ta Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün göreve gelmesiyle birlikte sivil plakalı araçlara park yasağı getirilmişti. Sadece belediye araçlarına ayrılan otopark’ta sivil plakalı yada belediyede işi olan vatandaşların araçlarını park etmesi yasaklamış, plaka tanıma sistemli olan otoparkta tanımlı bütün araçların plakaları silinmişti.

Ancak sosyal medya hesabına düşen bir fotoğraf alınan yasaklar rafa mı kaldırıldı sorusunun sorulmasına neden oldu. Paylaşılan fotoğrafta Belediye otoparkına park edilen otomobilin 24 saat orada park halinde durduğu ifade edilirken Günün arabası olarak yapılan paylaşımda;

 

“Düzce'de günün arabası”

Düzce Belediyesi Otoparkı’nda tüm araç parkları yasaklanmışken, bir araç kapsam dışında kaldı. Kimin bu araç? 24 saat nasıl park ediyor? Ayrıcalığın sebebi nedir? Belediye Başkanı'nın konudan haberi var mıdır? Herkes için adalet neden işlemiyor?” ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.