AK Parti şaşırtmamaya bu bayramda da devam etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çelengi yer almayan AK Parti, bu defa törenlere çelenkle katıldılar ancak başkan ve vekiller ise geçen bayramlarda olduğu gibi milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını da teğet geçtiler.

Her bayramda yaşanan ve artık gelenek olan AK Parti’nin Anıtpark’ta yapılan törenlere katılmaması, bu bayramda da gerçekleşti. AK Parti yönetim kurulundan katılımların olduğu törenlerde Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, İl Başkanı Mustafa Keskin katılmadı. MHP’nin hem milletvekili hem il başkanının katıldığı törenlere diğer siyasi partilerde İl Başkanı düzeyinde katıldı. AK Parti’yi İl Yönetim Kurulu üyesi Tekin Hacıoğlu temsil etti. Düzcelilerin hiç şaşırmadığı bu görüntüler artık bir gelenek halini alırken, ülkemizin içinde bulunduğu bu en zor günlerde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu zamanlarda Milli Mücadele ruhunun başlangıcı olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını es geçen AK Partili milletvekillerine ve AK Parti İl Başkanına Düzceliler; “Katılsalar şaşırırdık. Katılmadılar şaşırmadık. Bizi şaşırtmamaya devam etsinler. Milli mücadeleye AK Parti’nin verdiği değeri daha iyi görmüş oluyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Bu bayramda çelenk geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ise AK Parti’den hiçbir katılım olmazken partinin çelengi de yer almamıştı. Yaptığımız haberin ardından törenden sonra çelenk Atatürk Anıtına konulmuştu. Bu bayramda bu haberlerin yapılmaması için önlem alan AK Parti, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Hacıoğlu’nu Atatürk Anıtına çelenk koyması için görevlendirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.05.2019
13:47

başkan faruk özlü katıldımı? onu niye yazmıyorsunuz? katılanları tek tek yazın bi görelim bence

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,51
Serpil
19.05.2019
14:07

İhale var deseydiniz birbirlerini ezerlerdi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,96
Mehmet


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.