İlk tören satış standları arasında

Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı sabah Anıtpark’ta yapılan Atatürk Anıtına çelenk koyma ile başladı. Ancak Ramazan etkinlikleri dolayısıyla Ramazan Sokağı haline getirilen Anıtpark’taki törenler, semt pazarı havası hakim oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Ramazan ayına denk geldi. Anıtpark Meydanında Ramazan sokağı konsepti oluşturulduğu için ve akşamda ramazan etkinlikleri olduğu için satış kulübeleri kaldırılmayınca çelenk koyma törenleri kulübelerin arasında yapılmak zorunda kaldı. Bayramın ilk saatlerinde Anıtparktaki Çelenk koyma törenleri bu haliyle semt pazarı havasında gerçekleşti.

Başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere birçok sivil toplum örgütü temsilcisi de Anıtparkın ramazan sokağı konseptine sokularak 19 Mayıs Atatrük’ün anma gençlik spor bayramının semt pazarı atmosferinde kutlanmasına tepki gösterdiler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.05.2019
07:32

Buradan hep yazdık yazmaya da devam edeceğiz bütün şehirlerde millet Parkı yapılıyor bizde Melen park yapıldı orada bu etkinlikler olabilir fuar festival Ramazan çadırı asker ve hacı gönderme şehiriçi gereksiz trafik ve kalabalık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,21
İlgisiz ilgisizler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.