İtfaiyeciler ilk defa karşılaştı

Düzce’de eşine az rastlanır olay, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin başına geldi. Erderhanın mahsur kaldığı ihbarını alan itfaiye ekipleri, olay yerine gittiklerinde iguana ile karşılaştı. Kurtarılan iguana Milli Parklar ve Yaban Hayatı Koruma Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olay, öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Düzce Merkez’de Azmimilli Mahallesi’nde bulunan Asar Cami deposunda sesler gelmesi üzerine cami cemaati depoda hayvan mahsur kaldığını düşünerek, 112 Acil Yardım hattına ejderha gördüklerini ve yardım istedikleri şeklinde ihbarda bulundular. İhbarı alan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihbarda bulundukları Asar Cami deposuna girdiklerinde iguana ile karşılaştı. Ekipler ilk defa karşılaştıkları iguanayı görünce önce şaşırdılar sonra yakalayarak, koruma altına aldılar. Düzce İtfaiye Müdürlüğüne götürülen iguana için Milli Parklar ve Yaban Hayatını Koruma Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. İtfaiye Müdürlüğü’ne gelen görevliler, iguanayı alarak Milli Parklar ve Yaban Hayatını koruma şube müdürlüğü’ne götürdüler. 

Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, yakaladıkları iguanayı itfaiyeye getirdiklerini ve Milli Parklar ve Yaban Hayatını koruma şube müdürlüğüne haber verdiklerini belirterek; “İguana ile hergün karşılaşılmıyor. Ülkemizde sıkça görülen bir hayvan değil. Benim meslek hayatımda ilk defa karşılaştığım bir vaka” dedi. Polat ihbarın Erderha gibi ilginç kelimelerle geldiğini söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.05.2019
09:06

BAZI İNSANLAR İLGİNÇ HAYVANLARI ALARAK ETRAFINA HAVA ATMAYI SEVİYORLAR, SONRADA BAKIMINDA ZORLANINCA DOĞAYA SALIYORLAR, BU HAYVANLAR HER YERDE YAŞAYAMAZLAR BÖYLE TAHRİP OLUR GİDERLER YA DAHA TEHLİKELİ OLANLAR NE OLACAK, TİMSAH YAVRUSU, YILAN ÇEŞİTLERİ GİBİ HAYVANLARDA VAR, BUNLARI SATAN YERLER İYİ DENETLENMELİDİR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,38
SATIŞLARINI YAPANLAR DENETLENMELİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.