Seçim iptal yönetim devam

Seçim iptal yönetim devam

S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, 30 Haziran 2019 tarihinde seçim yapılmasına dair alınan kararın usulsüzlük gerekçesiyle iptal edildiğini söyledi.

Kooperatif yönetiminin görevi başında olduğunu kaydeden Bakan, üyelerden yönetimin imzasını taşımayan hiç bir bilgi ve belgeye itibar etmemelerini istedi. 

 

“ART NİYET OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM”

Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Kooperatif Başkanı Mehmet Bakan Genel Kurul kararının usulsüzlük gerekçesiyle iptal edildiğini belirterek “25 Mayıs 2019 tarihinde Olağan Genel Kurulumuzu yaptık. Burada bazı üyeler 30 Haziran’da seçim yapılması kararı aldı. Bunları art niyet olarak değerlendiriyorum. Biz ilgili makamlara gerekli bilgi ve belgeleri ilettik ve 30 Haziran’da yapılacak seçim usulsüzlük gerekçesi ile iptal edildi” diye konuştu. 

 

İMZASIZ BELGEYE İTİBAR ETMEYİN

Ana sözleşme gereği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin görevine devam ettiğini vurgulayan Bakan, üyeleri yönetimin imzası bulunmayan hiç bir bilgi ve belgeye itibar etmemeleri hususunda uyardı. Bakan Kooperatifin kapısının her daim tüm üyelere açık olduğunu ifade ederek “Her konuda bilgi almak isteyen arkadaşlarımızı kooperatife bekliyoruz” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.