Merhum liderin Adı Düzce'de yaşatılacak

Merhum liderin Adı Düzce'de yaşatılacak

Daha önce haberlerimize de konu olan örnek caddenin ismi MHP’nin kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş Caddesi oldu.

Düzce’nin hem park sorunu olmayan, hem geniş hem de akıcı trafiğe sahip caddesi nihayet ismine kavuştu. Daha önce haber bültenlerimize de konu olan Düzce’nin örnek caddesine Düzce Belediye Meclisi tarafından Temmuz Ayı ilk oturumunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in ismi verildi. Böylece Rasim Betir Paşa Bulvarından Nezih Tütüncüoğlu Bulvarına kadar olan cadde Alparslan Türkeş Caddesi olarak tescillendi. Böylece Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ardından MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ismi de Düzce’de yaşatılmış olacak.

Caddeye Alparslan Türkeş isminin verilmesiyle ilgili olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu; Uzunmustafa Mahallesi sınırlarında bulunan 753’üncü bulvara, yani Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ve Kuyumcuzade Bulvarı arasında bulunan doğu ve batı doğrultulu, 55 metre genişliğe sahip alana Alparslan Türkeş Caddesi isminin verilmesinin oy birliği ile kabul edildiğini vurgulayarak; “Meclisten gelen öneri üzerine komisyon kurduk ve bütün partilerin katılımıyla kurulan komisyonda, İmar Müdürlüğü’müzden ismin verilebileceği yerleri istedik. Komisyon, o caddeye verilmesini uygun gördü. Artık O caddemizin ismi Alparslan Türkeş Caddesi oldu” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.07.2019
10:07

GEÇ KALINMIŞ YERİNDE BİR KARAR OLMUŞ, KARARI VERENLERE TEŞEKKÜRLER.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,23
YERİNDE BİR KARAR OLMUŞ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.