Öz kaynakla İlaçlama Makinesi Yapıldı

Öz kaynakla İlaçlama Makinesi Yapıldı

Öz kaynakla İlaçlama Makinesi Yapıldı

Düzce Belediyesi üretimin her noktasında faaliyetlerine devam ediyor. Kurumun şantiyesinde Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli tarafından inşa edilen ilaçlama makinesi 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye sunuldu.

Düzce Belediyesi öz kaynakların verimini artırmaya yönelik girişimlerine devam ediyor. İlaçlama çalışmalarında büyük önem arz eden araçların da kurum kaynakları ile sağlanması konusunda çalışma yürüten Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri Engin Çetin ve Ziraat Mühendisi Haydar Yalçın dizaynını  ve tamirini yaptıkları makineyi Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye sundu.

Makinenin çalışma sistemi hakkında bilgi alan Başkan Özlü "hem kelebek hem de sinek ilaçlamasında kullanmak üzere bir makine filomuza dahil oldu. Arkadaşlarımız önemli bir başarıya imza attı ve elimizdeki kaynakları kullanarak filomuzu güçlendirdiler. Burada çalışma sistemi hakkında bilgiler aldık.

Bu işin bir diğer güzel tarafı da araçların yakıt tasarrufu disiplini ile geliştirilmiş olması. Her ikisini de tebrik ediyorum. Böyle özverili çalışmaların yanındayız, destekçisiyiz. İsteyince yapamayacağımız hiçbir şey yok, bunun farkındayız. İnanıyorum ki bu çalışmalar gün geçtikçe daha da gelişecek. Her şey giderek daha güzel olacak, Düzce çok güzel olacak" dedi.Makinenin uygulamalı olarak çalışma sisteminin anlatıldığı sunum sonrası Başkan Özlü personelleri tebrik etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2019
13:17

Tebrikler arkadaşlar. Bence daha fazla imkan verilmeli bu arkadaşlar çok daha güzel işler çıkartırlar. Tebrikler belediye personeli. İmkan veren herkese teşekkürler. Gurur duyduk.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,62
İlgili


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.