Düzce Sevdalısı Nuri Çetin

Düzce Sevdalısı Nuri Çetin

Televizyonumuzda yayınlanan gündem programının bu haftaki konuğu, facebook üzerinden eski düzce adı altında, eski fotoğraflar paylaşan yazar Nuri Çetin oldu.

 

Mehmet ibrahimoğlu’nun sorularını cevaplayan Çetin, konuşmalarına kendisini tanıtmakla başladı. Çetin; “1959 Düzce hamidiye mahallesi doğumlu, macır bir ailenin çocuğuyum. Düzce sevdalısıyım. Tarihe karşı merakım hep vardı, ailemin anlattıklarıyla yaşadıklarıyla büyüdük, bu tarihlerle büyüdük, Düzcenin sokaklarında büyüdük, tozunu yuttuk. Bende bu şartlarda o günlere yönelik, o günleri anma adına sosyal medyada böyle bir algı başlattım.” Şeklinde konuştu

 

Eski düzce anılarını yaşatmaya yönelik eski fotoğraflar paylaşan ve onların tarihçelerini anlatan Çetin, tarihi yansıtan insanların adlarını sokak ve mahallelere vermelerini istediğini belirtti.

 

Düzceyi yanlış tanıtmalarından rahatsız olduğunu dile getiren çetin şunları söyledi; “Düzceyi tanıtma derneği mi var, kim var bilmiyorum, vakıf mı var, bu işi yapan bir kurum var. Ben bundan çok rahatsızım. Ben bir garip Nuriyim, ben interneti açıyorum, asılsız olan düzcenin yanlış bilgilendirilmesi beni rahatsız ediyor, Düzceli olmayan insanların Düzcenin tarihini anlatması yanlış, herkes kendi yaşadığı yeri doğru bilgiyle anlatsın.” Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.