71 tertiplerden pençe harekatındaki askerelere tam destek

71 tertiplerden pençe harekatındaki askerelere tam destek

Diyarbakır’da 26 yıl önce askerlik yapan erler Düzce’de bir araya geldi. İlk defa bir araya gelen erler askerlik anılarını konuşurken, TSK’nin düzenlediği Pençe harekatı için: ‘Arkadaşlarımızın intikamlarını alıyorlar’ dediler. 

1992 yılında Diyarbakır 9. Kolordu Komutanlığında askerlik yapan erler, 26 yıl sonra Düzce’de bir araya geldi. Birbirleri ile uzun zamandır görüşemeyen erler Bölük Çavuşu Şahin Canbaz’ın önderliğinde Sosyal Medyadan birbirleri ile irtibat kurarak 26 yıl sonra Düzce’de bir araya geldi. Birbirlerine askerlik anılarını hatırlatan erler, çok mutlu olduklarını her askerlik yapanların mutlaka bu şekilde bir araya gelmeleri gerektiğini dile getirdiler.

Terör örgütünün en yoğun dönemlerinde askerlik yapan erler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda gerçekleştirdiği pençe harekatına tam destek vererek, ‘bizim zamanımızda şehit olan arkadaşlarımızın intikamları alınıyor. Çok mutluyuz. Bugün bizi askere çağırsınlar seve seve gideriz’ dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.07.2019
19:00

Biz 68 tertipler olarak 30 sene sonra bir araya geldik 2017 de 12 kişiydik şimdi 35 arkadaşa ulaştık 29 ağustosta samsunda tekrar toplamıyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Mustafa topal


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.