Kilit Parkeler Hendek Belediyesinden

Kilit Parkeler Hendek Belediyesinden

Kilit Parkeler Hendek Belediyesinden

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 18 temmuz sel felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren, Hendek Belediyesi’nin bütün imkanlarını selzedelerin yaralarının sarılması için göndermeye devam ediyor.

Akçakoca’ya gönderdiği yardımların yanı sıra, Esmahanım ve çevresinin yeniden ayağa kalkması için sürekli yadım eden Babaoğlu, son olarak Esmahanım köy içinin yollarının yapılması için kilit taş gönderdi.

Sel felaketinde bozulan ara yolların yapımı için gönderilen kilit taşlar, Hendek Belediyesi ve Düzce İl özel idaresi kamyonları ile Esmahanım  köyüne ulaştırıldı.

Esmahanımlılar, 17 Temmuz sel afetinde onlarca kamyon su olmak ve  insanı yardım gönderen Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2019
09:09

Helal olsun birde bize bakin parke tasi mermer taş imalatı asfalt imalati yapan bölümlerimizi kapattik . Adıda mali disiplin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,35
Akp?
14.10.2019
16:49

HELAL OLSUN HENDEK BELEDİYE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLUNA, ADAM GİBİ ADAM OLDUĞU İÇİN TÜM HENDEK SİYASETİ PARTİ GÖZETMEKSİZİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇMESİ BOŞUNA DEĞİLMİŞ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,32
TEŞEKKÜRLER BABAOĞLU


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.