Karayollarından Anlaşılmaz Proje

 

Türkiye’nin en yoğun karayolu trafiğinin geçtiği ilimizde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Düzce’ye gösterdiği ilgisizlik bir türlü anlaşılamıyor. Olimpiyat kavşağı’nda yapımı devam eden kavşak çalışmasında ise uygulanan proje akılları karıştırdı.

Türkiye’nin en yoğun karayolu trafiğine sahip şehirlerinden Düzce, önemli geçişe de ev sahipliği yapıyor. Avrupa ile Anadolu arasındaki en önemli karayolu geçişi olan Boludağı geçişinin bulunduğu Düzce’de Karayolları önem vermesi gerekirken yapılan hatalı projeler Düzcelilerin hem yaşamını olumsuz etkiliyor hem de insanları çileden çıkartıyor.

Olimpiyat Kavşağı’nda hayata geçirilmesi için çalışılan proje de bun hatalardan sadece birisi. Çalışma öncesinde 3 şerit olarak hizmet veren D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı, yapım çalışmalarıyla birlikte 2 şeride düşürüldü. Ayrıca Orta refuj de genişletilerek hatıra ormanı ebatlarına kavuştu. Hal böyle olunca 2 şeritli yol kadar alana sahip olan orta refujun nasıl düzenleneceği ise muamma olarak kaldı. Ayrıca 2 şeritli karayolunda trafik sürekli ilerlerken, ışıklarda durma olduğunda geçiş üstünlüğü olan araçlar, özellikle ambulansların nasıl geçeceği de bir türlü anlaşılamadı. Yetkililerin olimpiyat kavşağındaki bilinmeyenleri anlatması için Düzceliler merakla bekleyişe girerken, projenin nasıl ve kimler tarafından çizildiği de merak konusu oluyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2019
13:06

3 şeritli yol yoktu orada. Emniyet şeridini normal yoldan saymayın. Saçma bir kavşak oluyor o konuda sonuna kadar haklısınız. Çılgın projelere bir yenisi işte

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,00
Efsane bura
20.10.2019
11:43

Hemen arkasında olan yolu sattığı gibi orayı da satarlar herhalde .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,93
Faruk reis
19.10.2019
16:59

İmara açsınlar bari

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,95
Eşref


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.