Kafelere yıkım emri çıkartıldı

Kafelere yıkım emri çıkartıldı

Düzce Belediyesi, Üniversite bölgesinde rutsatsız ve izinsiz çıkması bulunan bir çok kafeye yıkım kararı çıkartıldı. Kafeler daha önce izin verilen yapıların şimdi yıkılacak olması sebeyle  kara kara düşünüyor. 

Düzce Belediyesi Üniversite bölgesinde kaçak yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kaçak yapılara imar ve ruhsat verilmemesi için çalışmalarını yürüten Düzce Belediyesi, daha önce izin verilen kafelere yıkım kararı çıkarttı. Karar dükkan sahiplerine tebliğ edilmesinin ardından dükkan sahipleri kara kara düşünmeye başladı. Konu ile ilgili Düzce Belediyesi İmar Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, imar planları dışında yapılan sundurma sistemlerini yapan kafelerin daha önce izinleri verilmişti. Fakat yeni çıkartılan karar ile birlikte bu kafelerde ki sundurmaların yapılabilmesi için 13 şartlı madde koyuldu. Bu şartın dışında binada oturan tüm ev sahibi veya kiracılarında sundurmaya izin verme şartı eklendi.

Ekonomik olarak ciddi sıkıntılar ile boğuşan esnaflar sundurmaların yıkım kararının alınması ile kış aylarında daha da ciddi sorunlar yaşabileceklerini düşünmeye başladı. Ayrıca, ev sahibi veya kira sahiplerinin izin vermemesi durumunda sundurmaların tamamı yıkılacak. Esnaflara verilen süre ise sadece 1 ay olması ise dikkatlerden kaçmadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.11.2019
14:53

Abi bunlar yıkmaya geldi yapmaya drğil..vatandaşa zulüm.. milli servet heba ediliyor.yaparken susup yaptıktan sonra yıkım ve ceza

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,47
Yıkımcı
29.11.2019
13:49

AVM nin altındaki de yıkılacak mı?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.