Çakır İddiaları Yalanladı

Çakır İddiaları Yalanladı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Abant’ta bir otelde kurucular kurulu toplantısı gerçekleştirmişti. Eski AK Parti Milletvekilleri ve Davutoğlu'nun kurmayları arasında yer alan Selçuk Özdağ ve Cuma İçten'in sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla kurucular kurulu toplantısına Düzce’den daha önce AK Parti Milletvekilliği Osman Çakır’ın da katıldığı görülmüştü. Bunun üzerine yazılı açıklama yaparak fotoğrafın eski olduğunu, Abant’ta düzenlenen toplantıya çağırılmadığını ve halen AK Parti üyeliğinin devam ettiğini kamuoyuyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Abant’ta bir otelde Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuruculuğunu yaptığı partinin kurucular kurulu toplantısı gerçekleştirmişti. Bunun üzerine, Davutoğlu'nun sağ kolları olarak bilinen eski AK Parti Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Cuma İçten sosyal medya hesaplarından toplantıya dair bir fotoğraf paylaştı. Özdağ ve İçten'in paylaştığı bu fotoğraf AK Parti Eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ tarafından retweet edildi.

Ahmet Davutoğlu’nun aralarında bulunduğu fotoğrafta Düzceli tanıdık bir ismin yer alması dikkat çekmiş konu medyaya yansımıştı.

Toplantıda yer alan Düzceli isim Düzce’den daha önce AK Parti Milletvekilliği yapan Osman Çakır’dı. Yapılan haberler üzerine konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Osman Çakır, fotoğrafın eski dönemlere ait olduğunu bununla birlikte AK Parti üyeliğinin halen devam ettiğini kamuoyuna duyurdu.

AK Parti Eski Düzce Milletvekili Osman Çakır açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Dostlarım ve Değerli Hemşehrilerimine...

Hakkımda yazılan, çizilen, resimlenenlere bir cevab vermem gerekir mi, aslında gerekmez.

Ancak bu şifalı sulu eski tetikçileri az çok biliyorum da, şu "bektaş" halayıkını kim paçama sardırdı onu anlamaya çalışıyorum.

1. Bu yayınlanan resim Ankara'da bir iftar yemeğinden sonraki eski bir resim.

2. Bolu Abant görüşmelerine katılmadığım gibi çağırılmadım da zaten.

3. Şimdi bu haber bu zamanda neden yapıldı. Hayırdır kim ne duydu, ne bildi, neyi hedefledi, neden korku ve şüphe salgılanıyor, öğreniriz Allah'ın izniyle.

4. 2015 Haziran’ından beri fiili siyasetten uzak durdum. AK Parti'ye mensup eski bir vekil olmam nedeniyle bu konuda gayet dikkatli olmaya çalıştım, çalışıyorum. Şu anda AK Parti üyesiyim ve üyeliğim devam ediyor.

5. Siyasetten sonraki dönemim de ilmi çalışmalara başladım ve vaktimin çoğunda onlarla uğraşıyorum. Beş projemin birini tamamladım yayına hazırlanıyor. İkinci ve üçüncü çalışmam da oldukça mesafe aldım. Bunun dışında okumaya ve gezintiler yapmaya devam ediyorum. Mesela bu hafta Bursa ve Konya'yı gezdim.

6. Fiili olarak siyaset yapacağım zaman da bunu açıkça deklere edebilirim. İblisi, şeytanı, çakalı kullanmaya gerek yok. Zaten bu tutum benim tinetime de uymaz.

İlgili Düzceli hemşerilerime acizane bildiririm....”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.