Şişman’dan Müdür Yiğit’e Destek

Şişman’dan Müdür Yiğit’e Destek

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yerel ve ulusal basında yer bulan, aynı zamanda birçok kişi tarafından eleştirilen Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e destek Türk Eğitim-Sen Düzce Şube Başkanı İsmail Şişman’dan geldi. Şişman, Müdür Yiğit’in sözlerinin " Haysiyet Cellatlığı" yapılarak çarpıtıldığı iddiasıyla açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili “Ama olayın farklı boyutları var” diyerek basında yer bulan Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e, Türk Eğitim-Sen Düzce Şubesi Başkanı İsmail Şişman’dan destek geldi.

Başkan Şişman, Müdür Yiğit’in sözlerinin çarptırıldığını belirterek "Siyasi ve sendikal hesaplaşmalarınızı eğitimin üzerinden çekin" ifadelerinin yer aldığı bir açıklamada bulundu.

Türk Eğitim-Sen Düzce Şubesi Başkanı İsmail Şişman, açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

“Düzce İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit hakkında basında ve sosyal medyada bir linç kampanyası yürütüldüğüne şahit oluyoruz.
Bir okulda yaptığı konuşmasında Ordu ilinde katledilen genç bir üniversiteli kızımızın katili ile ilgili "İyi insan yetiştiremediğimizde ortaya bu tür kötülükler yapanlar da çıkacaktır" şeklindeki açıklamasının içinden bir bölüm cımbızlanarak adeta " Haysiyet Cellatlığı" yapılmaktadır.

Türk Eğitim-Sen Düzce Şubesi olarak; Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ile gerek eğitim-öğretimle ilgili gerekse yönetimsel anlamda, pek çok kez karşı karşıya geldiğimiz malumdur.

Ancak, Türk Eğitim-Sen camiası olarak her zaman ve her şartta doğrunun yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz.

Bu konuşma metni üzerinden böyle bir mesaj çıkarmak " Haysiyet Cellatlığı" dır.

Düzce kamuoyuna açık çağrımızdır: "Siyasi ve sendikal hesaplaşmalarınızı eğitimin üzerinden çekin".”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.06.2020
01:08

Türk Eğitim Sene tebrikler iyi ve doğru bir hamleydi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,95
Berke
8.06.2020
11:25

TEBRİKLER.Toplum olarak en çok doğrunun yanında cesaretle yer tutan insanlara ihtiyaç var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,29
Murat
7.06.2020
02:10

Ismail Şişman helal olsun sana adamsın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,29
Hasan
9.12.2019
13:59

Zamansız ve düşünmeden yapılan bir açıklama ...Tabiki iyi insan yetiştiremediğimizikasdediyor...Siyasilerde kızımızda suç aradığını iddia ediyor ....aslında müdür beyin sözlerinden iktidarı ve tarikatları vurmak istiyorlar...Memur-SEN in değilde sizin savunmanızda ayrı bir tartışma konusu......

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,23
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.