Şahin’e İYİ Parti’den Tepki Geldi

Şahin’e İYİ Parti’den Tepki Geldi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in, A Milli Kadın Voleybol oyuncuları hakkında yaptığı tartışmalara neden olan açıklama üzerine İYİ Parti Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuran Sayman’dan tepki geldi. Sayman açıklamasında, Başkan Şahin tarafından yapılan açıklamanın rahatsız edici olduğunu belirterek “Başkanı ve bu zihniyeti kınıyoruz” dedi.

İYİ Parti Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuran Sayman, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamalar nedeniyle Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'e tepki gösterdi.

Sayman konuyla ilgili açıklamada bulunarak, "Tüm dünyanın alkışladığı, ülkemizdeki herkesin gururlandığı kadın voleybol takımımızın aldığı galibiyetler sonrası Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in yaptığı talihsiz açıklamayı üzüntüyle okuduk. Bir belediye başkanından beklenmeyecek derecede rahatsız edici bir açıklama. Maalesef kadınlara bakış açılarını ve zihniyetini açıkça ortaya koymuştur.

Dinimizin özü ile değil de şekliyle hareket edildiğinde bu çarpık zihniyet ortaya çıkıyor.

Hırsızlık yolsuzluk taciz tecavüz kul hakkı ve adaletsizlik en büyük günahken bu konuda bir açıklama duymadığımız başkanı ve bu zihniyeti kınıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.01.2020
06:24

Dünyaya neden geldiğini şaşırmış bir kul olarak birol şahini eleştirmiş ve kınamışsınız. Ne yazıkki iyi partininde dinin özünden muaf bir kuruluş olduğu ortadadır. Birol şahini tanımadan öyle gündem malzemesi olma arzunuz ile sözde tepkinizi sunmuşsunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,78
Hakkın yanında
15.01.2020
01:58

Örümcek kafalı faşist bir zihniyet işte!! Bu kişiliksizin acaba o kızlar kadar bu vatana faydası dokunmuş mudur???? Merak ediyorum.Yayınlarsınız umarım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,90
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.