2 Kişiyi Kurtardılar Geri Dönüyorlar

Düzce’de birçok olayda başarılı çalışma sergileyen, kayıpların bulunmasından kurtarma faaliyetlerine kadar geniş yelpazede hep ön planda yer alan Düzce Arama Kurtarma Ekibi DAKE, Elazığ depreminde de başarılı çalışma sergilemesinin ardından Düzce’ye dönüyor.

Düzce’de ve ülke genelinde meydana gelen olaylarda görev verilmesini beklemeksizin harekete geçen ve başta kayıpların bulunması olmak üzere birçok alanda çok başarılı çalışmalar yapan Düzce’nin gönüllü arama kurtarma ekibi DAKE, Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından 2 ekibiyle birlikte bölgeye hareket etmişti. Deprem yaşamış şehrin kurtarma ekibi olarak deprem alanındaki tecrübesini Elazığ’da da kullanan DAKE ekipleri yapılan arama-kurtarma çalışmalarında çöken 5 binanın 2 tanesinde kurtarma çalışmalarında yer almış ve enkaz altından 2 yaralının sağ çıkartılmasında çalışmıştı. Ayrıca enkazlarda yaşamını yitiren 7 kişinin de cansız bedenlerine ulaşan ve çıkartan DAKE ekipleri, çalıştıkları binalarda başka kayıp kalmayınca kriz masası ile görüşerek Düzce’ye geri döndü. Kriz masası tarafından yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür de alan DAKE ekibi, Düzce’nin ardından Elazığ’da da başarılı çalışmalara imza atmış oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.01.2020
01:05

Ekip arkadaşların başarılı çalışmalarını takdir eder depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,17
Orhan ŞAHİN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.