Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzcelilere Çağrıda Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzcelilere Çağrıda Bulundu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen "Okullardan Yarınlara" programına Düzceli İş İnsanı Erkan Seçkin katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erkan Seçkin aracılığıyla Düzcelilerin her daim yanında olduklarını belirterek, selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesindeki "Okullardan Yarınlara" eğitime destek programı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonunda başlatıldı.

Programa Düzce’den Düzcespor yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Erkan Seçkin katıldı. Genel koordinatörlük görevini üstlendiği ASSAN ASP firması tarafından otistik çocukların topluma kazandırılması kapsamında rehabilitasyon ve eğitim amacıyla 40 derslikli okul inşa ettirdiklerini belirten Erkan Seçkin, Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile temaslarda bulunarak Düzce ve Düzcespor ile ilgili bilgiler aktardı.

Düzcelilerin her daim yanında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Vekili Seçkin aracılığıyla Düzcelilere selamlarını iletti. 

Ayrıca Erkan Seçkin katıldığı davette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra devlet büyükleri, bakanlar ve bürokratlarla Düzce adına önemli temaslarda bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.02.2020
08:23

DÜZCE HİÇ BİR ZAMAN HAK ETTİĞİNİ ALAMADI, hayırlısı bakalım, Düzceye bu görüşmelerin bir getirisi olacak mı hep beraber göreceğiz inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,93
DÜZCE HİÇ BİR ZAMAN HAK ETTİĞİNİ ALAMADI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.