DÜMERANG’dan Biz Bize Yeteriz Kampanyasına Destek

DÜMERANG’dan Biz Bize Yeteriz Kampanyasına Destek

DÜMERANG’dan Biz Bize Yeteriz Kampanyasına Destek

Korona virüsü sonrası Türkiye'de hayat durma noktasına gelirken, vatandaşların büyük bölümü, 'Evde Kal' çağrılarına uyuyor. Korona Virüsü tedbirleri kapsamında memleketlerine dönen öğrenciler için ise, Düzce Üniversitesi Meraklılar Topluluğu tarafından duygulandıran bir video klip oluşturuldu. Ayrıca DÜMERANG yöneticileri ve öğrenciler tarafından Biz Bize Yeteriz Kampanyasına destek verilerek bağışta bulunuldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle alının tedbirler kapsamında üniversitelerde bahar dönemi kapatıldı.

Okullarından ayrılarak memleketlerine dönen Düzce Üniversitesi öğrencilerinin Düzce hasretine ise Düzce Üniversitesi Meraklılar Topluluğu video klip hazırlayarak karşılık verdi. Ben Özledim Galiba Seni şarkısı ile Düzce görüntülerinin yer verildiği video klip sosyal medyada öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Kurulduğu günden itibaren birçok etkinlik ve sosyal sorumluluk projesine öncülük eden Düzce Üniversitesi Meraklılar Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası’na da destek oldu. DÜMERANG yetkilileri ve öğrenciler kendi aralarında belirli bir meblağ toplayarak kampanyaya bağışta bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.