Korona Virüse Karşı Düzce'de Alınan Tedbirler Konuşuldu

Korona Virüse Karşı Düzce'de Alınan Tedbirler Konuşuldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle belediye başkanları ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Düzce Belediye Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, aç ve açıkta kimsenin kalmaması için çalıştıklarını belirterek, Korona virüse karşı şehirde alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanları ile video konferans yöntemiyle görüştü. 


AK Parti'nin belediyelerde gösterdiği emsalsiz başarıyla Türkiye'nin yönetimini üstlenmiş bir parti olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerinin halkın günlük hayatına dokunan çalışmaları ve yaptıkları altyapı yatırımlarının önemine işaret etti. Özellikle içinden geçtiğimiz Korona virüs salgını döneminde belediyelere çok daha büyük görevler düştüğünü belirterek, yapılması gereken hizmetleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.


Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Korana Virüse karşı Düzce'de alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi. 
Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.