Şevval Ekiz final için Düzce’den destek bekliyor

Şevval Ekiz final için Düzce’den destek bekliyor

Düzceli yetenekli isimler kendilerini yetenek yarışmalarında göstermeye devam ediyor. Son olarak Acun medya tarafından düzenlenen sonses yarışmasında Düzceli yetenekli şarkıcı Şevval Ekiz, ünlü şarkıcı Simge’nin takımında final için Düzcelilerden destek bekliyor.

Televizyonlarda yayınlanan şarkı yarışmalarında Düzceli yetenekler kendilerini göstermeye devam ediyor. Bu yarışmalardan bir tanesi de Acun Medya tarafından organize edilen “Son Ses” isimli şarkı yarışması. Bu yarışmada Simge tarafından seçilen ve yarı finalist olan Şevval Ekiz, Düzcelilerden destek bekliyor. Eski Meclis üyesi ve başkan vekili Gönül Ekiz Asuk’un yeğeni olan Şevval Ekiz, 30 şarkıcı ile birlikte yarı finalist oldu. Ünlü şarkıcı Simge’nin takımında 15, yine ünlü şarkıcı Buray’ın takımında 15 olmak üzere toplamda 30 yarı finalistin yarıştığı yarışmada oy verme işlemi 25 Ni,san’a kadar devam edecek. En çok oyu alan 6 isim ise 20 Mayıs’ta yapılacak finallerde yarışacak.

Düzceli Şarkıcı Şevval Ekiz’e 25 Nisan’a kadar devam eden yarışmada acunn.com adresinden Sonses’e girerek Simge’nin takımına tıklayıp Şevval Ekiz’in performansına oy verebilirsiniz. Yarışma linki ise; https://m.acunn.com/freezonesonses?cid=awa-dis-acunn-bnr-youth-anasayfabuton-sonsesyarisma-braawa-tart--0219

 linke tıklayarak "Sonses"  yarışmasına girip Simge’nin takımını seçerek Şevval Ekiz'e oy verebilirsiniz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.