İçlerinde belediye çalışanı da var, infaz koruma memuru da

Çeşitli meslek gruplarından 4 müzik sevdalısının kurduğu Müzik grubu HeMDeM, 19 Mayıs’ı ve Atatürk’ü unutmadı. Yaptıkları müzikle Anadolu ezgilerini müzik severlerle buluşturan HeMDeM grubu söyledikleri sarı saçlım mavi gözlümü, kendilerine göre yorumlayarak kurtuluş savaşı görüntüleri eşliğinde sosyal medyaya yüklediler. Video beğeni rekoru kırdı.

Düzce’de sanat adına yapılan çalışmalar bütün hızıyla devam ederken Düzce’de görevlerini yapan çeşitli meslek gruplarından 4 müzik severde HeMDeM ismiyle bir grup kurdu. Daha çok Anadolu müzikleri yapan grup çektikleri kliplerle de müzik severlerden tam not aldı. HeMDeM son olarak 19 Mayıs Atatürk’ün Samsun’a çıkışını ve Kurtuluş savaşının başlangıcını unutmadı ve sarı saçlım mavi gözlüm parçasını seslendirerek, internet ve sosyal medya ortamına yükledi. Kurtuluş savaşı görüntüleri eşliğinde türküyü söyleyen grup üyeleri, Atatürk’ü de unutmadı.

Videosu ve parçası ilgi çeken HeMDeM’in klibi izlenme rekorları kırıyor.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.05.2019
01:23

Başarılarınızın devamını diliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,30
Sezer Düzce
17.05.2019
19:40

Düzcemizde böyle gurur verici bir grubun olması çok güzel. Kendilerini dinledim gerçekten çok profesyonelce müzik yapıyorlar. Başarılarının devamını dilerim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,39
Muhammed Soylu
17.05.2019
17:33

Çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,31
Güler Düzleyen


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.