Yazar Engin Noyan Okurları İle Buluştu

Yazar Engin Noyan Okurları İle Buluştu

Düzce Belediyesi Kitap Fuarı'nda Düzceliler hayranı oldukları yazarlarla buluşuyor. 

Düzce Belediyesi Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında Anıtpark'ta kurulan stantlarda birbirinden ünlü yazar ve şairi ağırlayan etkinlikte bu kez birçok konuda kendini ispatlamış ünlü Sunucu, Şovmen, Araştırmacı Yazar, Tiyatro Sanatçısı ve Müzisyen Münib Engin Noyan sevenleri ile buluştu. Hayranlarının kitaplarını imzalayan Noyan, kendisini görmeye gelenlerle yakından ilgilenerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Kitap günlerinde yazarların programı şu şekilde devam edecek;

Hatice Topçu Şap 30 Mayıs, Akın Başal 30 Mayıs, Özgür Eğmir 30 Mayıs

Münib Engin Noyan Kimdir?

Müzisyen, şovmen, tiyatrocu, televizyon programcısı ve sunucusu, yazar. 13 Kasım 1953'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Arnavut kökenli bir ailedendir. Selma Türkis Noyan ile Abbas Erdoğan Noyan'ın oğludur. İstanbul Alman Lisesi ve Viyana Üniversitesi Felsefe Fakültesi Tiyatro Bilimi Enstitüsünde eğitimini tamamladı.

Türkiye'ye döndükten sonra bir müddet İstanbul Şehir Tiyatroları'nda yönetmen ve dramaturg olarak çalıştı. Bir dönem Avrupa'nın çeşitli yörelerinde, örneğin Fransa'nın güneydoğu şehir ve kasabalarında eşi ile birlikte çok başarılı Yahudi tiplemeleri yapmaktaydı.

Engin Noyan, daha sonra tasavvufa yöneldi. Hilal TV'de uzun süre Kapılar ve Köprüler isimli programı hazırlayıp sundu, ayrıca yine aynı kanalda Mustafa İslamoğlu ile birlikte Vahyin Penceresinden isimli programı yaptı. Şimdilerde yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar veriyor, dini sohbetlere katılıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.