Yılın annesinden mutluluk sırrı

2019’un yılın annesi ALS Hastası eşine, eşinin 3 çocuğuna ve koruyucu annelik yaptığı bir çocuğuna büyük bir sevgiyle annelik yapan Ülkü Genç oldu. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bağışçı ve yönetimi tarafından yılın annesi olarak seçilen Ülkü Genç, yılın annesi seçilmesi dolayısıyla çiçeğini alırken kendisi ve eşi Erkan Genç, gözyaşlarına boğuldular.

Anneler Günü dolayısıyla Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak her yıl Anneler Gününde geleneksel olarak yapılan yılın annesi seçimlerinde bu yıl Ülkü Genç yılın annesi oldu. ALS Hastası olan ve yatağa bağımlı olarak hayatını idame ettiren eşi Erkan Genç, eşinin 3 çocuğuna ve koruyucu olarak ta bir çocuk olmak üzere 4 çocuğa sınırsız sevgi ile annelik yapan Ülkü Genç, yılın annesi çiçeğini Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen’den alan Ülkü Genç, gözyaşlarına boğuldu. Ülkü Genç ile birlikte ALS Hastası eşi Erkan Genç’te gözyaşlarını tutamadı.

Yılın annesi seçilen Ülkü Genç’e çiçeğini veren Dilek Şen; Ülkü hanımın vefakar ve cefakar bir eş ve anne olduğunu dile getirerek, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak her an yanlarında olmaya çalıştıklarını ifa de etti. Dilek Şen; “Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak her yıl gelenekselleştirdiğimiz yılın annesine bu yıl Ülkü Hanımı uygun gördük. Ülkü hanım 4 çocuğu ve eşiyle birli,kte mutlu bir hayat sürüyorlar. Cefakar, vefakar, çok emek veren bi,r annemiz. O nedenle bu sene Ülkü annemizi uygun gördük” dedi.

Ülkü Genç ise Gözyaşlarını tutamayarak yaptığı açıklamada; “Bana olan ilginiz, benimle birlikte hayata yürümenizden dolayı çok mutlu oldum. Bu duyguyu hayatta hiçbir şekilde anlatamam. Herkesin yaşaması gereken bir duygu. Sizinle bu yolda yürümekten çok mutlu oluyorum. Her an yanımdasınız. Her zaman destekçimsiniz. Allah inşallah daha uzun ömürler versin” dedi.

 

Eşiyle ilk evlendiği günkü kadar sevgiyle ilgilenen Ülkü Genç, mutlu aile sırrını da açıkladı. Ülkü Genç; “Biz zaten zorluklarla dolu bir hayatı devirdik. 2. Baharımıza öyle güzelliklerle başladık ki. Bizbirimize çok güzel bir söz verdik. Biz hayatta mutsuzluğu yaşadık ve ondan nasibimizi aldık. Bundan sonra bize mutluluk yakışır dedik. Allah razı olsun. Ben eşimden çok memnundum. Çocuklarımdan da öyle. Hayat tabiî ki de süt liman değil. Yeri geliyor bizimde düşmelerimiz, kalkmalarımız oluyor. Ailelerimizle birlikte mutlu olmak çok önemli” dedi.

Yılın annesi seçilen Ülkü Genç Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği’nin yılın nanesi çiçeğini almasının ardından çocvukları da yılın annesi seçilen Ülkü Genç’i kutladılar. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.