Düzcelilerin yeni gözdesi

Düzce’nin vizyon projesi Melensu Park kapılarını havaların ısınması ile birlikte Düzcelilerin hizmetine açtı. Doluluk rekoru yaşayan Melensu park’ta geceler piknik havasında yaşanıyor.

Düzce’nin vizyon projesi olarak hayata geçirilen ve içinde piknik alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar, ağaçların altında mangal alanlarına kadar birçok farklı aktivitenin yapılmasına olanak sağlayan park, havaların ısınmasıyla birlikte Düzcelilerin gözdesi oldu. Gece geç saatlere kadar Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiği park, yaz akşamlarında Düzce’nin en gözde mesire alanlarından olmaya aday gibi görünüyor. Aileler tarafından trafikten uzak olması nedeniyle çocuklarını güven içinde oyun oynayabilmesi için tercih edilen parkta ayrıca gençlerde kutlamalarını yapıyor. Bu haliyle de Melensu Park Düzceliler tarafından en çok tercih edilen eğlence yerlerinden birisi olacak gibi görünüyor.

Ailesi ile parkta piknik havasında yaz akşamının tadını çıkartanlar; “Yaz akşamlarında havaların güzel olduğu zamanlarda parkta aileleri ile birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.