Otoyol trafiği verilince D-100 bayram trafiğine döndü

Dün öğlen saatlerinde Otoyol Gümüşova mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasının ardından otoyol trafiğe kapatılmıştı. D-100 karayoluna verilen trafikte ışıklarda araçlar birikti, uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kuyruklarını bazı vatandaşlar cep telefonları ile çekerken iyi ki otoyol var yoksa her gün bu kadar kuyruğun çekilmez olacağını dile getirdiler.

Cumartesi günü yani dün öğlen saatlerinde Otoyol Gümüşova mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir tır karşı şeride geçmiş, 1 otomobil bir yolcu otobüsü ve bir tankere çarparak bir kişinin hayatını kaybetmesine, 5 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Kaza yapan araçlar nedeniyle otoyolda trafik durdu. Otoyolun trafiği ise Düzce gişelerinden D-100’e verildi. Otoyolda trafik araçların yoldan kaldırılması ile yeniden açıldı. Ancak D-100’e yönlendirilen araçlar nedeniyle Öztürkler, As Taksi ve Olimpiyat kavşaklarında uzun araç kuyrukları oluştu. Öyle ki D-100’de trafik yavaş yavaş ilerledi. İstanbul trafiğine alışkın olan sürücüler o trafikte sorunsuz ilerledi ancak uzun kuyruklara alışkın olmayan sürücüler için kuyruklar dram halini aldı.

Diğer taraftan uzun araç kuyruklarına alışkın olmayan vatandaşlarda çoban üstgeçitte araç kuyruklarını cep telefonlarına çektiler. Ayrıca uzun uzadıya giden araç kuyrukları vatandaşların iyi ki otoyollarımız var, yoksa bu kuyruklar Düzce’nin kötü imajı olacaktı yorumlarını yapmalarına neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2019
10:25

21:30 da halen açılmayan otoyol sebebiyle yol çalışması da olan D100 de tankerler uzun kuyruklar oluşturdu araç hasarlı kazalar oluştu.Bakacak Kaynaşlı arası tam bir keşmekeşti.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,41
sedat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.