Saat Kulesinin Yıkımına Başlandı

Saat Kulesinin Yıkımına Başlandı

Saat kulesinde hummalı yıkım çalışması başladı. Yıkım için kule etrafına iskele konulurken, kulenin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

 

Mehmet Keleş döneminde iki tane yapılan ve yapım maliyetleri kamuoyunda spekülasyonlara neden olan saat kulelerinden Şakuş köprüsünün girişine konulan kule yıkılıyor. Düzce Belediyesi tarafından yıkılacak olan saat kulesi için çalışmalarda başladı. Kulenin etrafında iskele kurulurken, yapımı 4 gün süren kulenin bir gün içinde yıkılması ve kulenin bulunduğu kavşağın yeniden trafiğe açılması bekleniyor.

 

745 bin TL gibi astronomik rakama yapılan ve ulusal medyaya konu olan kulenin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.10.2019
01:14

Yıkmak marifetli iş.neden yıkıldığını anlamak mümkün değil.yapılacak başka iş mi kalmadı da yıkılıyor.hangi işleri bitirdiniz de yıkıma geçtiniz.hangi partinin belesiyesinden devraldınız da yukıyosunuz.kimin patasıyla yapıldı da çöp oluyor.yazık...yıkmak hizmet etmek mi??

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,78
Xxxx
12.10.2019
11:30

Yapımında kimler nemalandı ise onlarında haberini yapın. ARTAGAN Müh.İnş.Tic.Ltd.Şir.kimin bu şirket kaç tane saat yapmış onları araştırın. Keleş sadece onların istediğinden fazla yaptı ve kendisi de nemalanınca işler karıştı. Belediyeden istenilenin dışında harcamalar olduğu için kovuldu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,50
A.Rıza ÖZÇELİK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.