Yağlı Şirket BELTUR mu oldu ?

Yağlı Şirket BELTUR mu oldu ?

Düzce Belediyesi iştiraki şirketlerde yönetim kurullarının maaş ödemesi ve huzur hakkı alınmayacak kararı Beltur’da geçerli olmayacak iddiaları akılları karıştırdı. İddialara göre; Yönetim kurulu üyeleri maaş olarak 3 bin 500 TL alacaklar. 
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün göreve gelmesiyle birlikte hem başkan danışmanı olan isimler hem Belediye Meclisi üyeleri hem de belediye iştiraki şirketlerin yönetim kurulu üyeliklerine seçilenler toplantı başına ödenen huzur hakkı ücretlerini hem de maaş almayacaklarını açıklayan açıklamalarının ardından Düzce’de turizmi ön plana çıkartmak için kurulan BELTUR’da kararların değiştiği iddia edildi. BELTUR Yönetim Kurulu üyelerinin 3 bin 500 TL maaş alacakları da iddia edilirken akıllara Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sıkı sıkıya bağlı olduğu tasarruf tedbirlerinde esnememi oluyor sorusu geldi. 

Yağlı Şirket BELTUR mu oldu
Belediyeye bağlı İNTAŞ ve YEYPAŞ’ın profesyonel yönetilmesi için yeniden yapılanmaya giderken isimleri BELKA ve BELTAŞ olarak değiştirimleşti. Şirketlerin işleyişler ile yönetim kurulu üyeleri de değişmişti. Yeni atanan isimlerse yaptıkları açıklama ile maaş ve huzur hakkı almayacaklarını açıklamışlardı. Bu açıklamaların ardından Düzce Turizmini tanıtmak ve geliştirmek amacıyla kurulan BELTUR yönetim kurulunun aylık 3 bin 500 TL maaş alacağı iddiaları ise kamuoyunda tepkilere neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.10.2019
13:47

Once işcinin 4 ay öncesinden kalan mesailerini ve ikramiyelerimi versinler sonra huzurmu alacaklar bedduami bakarız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,89
Akp?
14.10.2019
12:59

Orada bir bayan var, ne iş yapar? ne katkısı oldu? Bursa'da teleferik var, bizim Kardüz'ümüz var. Babayiğitseniz, Kardüz'ü kayak merkezi, yapın, teleferik kurun. Biriniz ray döşer biriniz söker. Kimse neden sormaz bunun paraları ağaçtan mı toplandı diye?!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,91
Aa
13.10.2019
11:43

bayan leydi ingiliz vatandaşımı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
tatar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.