MHP İl Başkanı Caboğlu Gündem’in Konuğu Oldu

MHP İl Başkanı Caboğlu Gündem’in Konuğu Oldu

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programının konuğu oldu.

Düzce TV ekranlarında her hafta seyircisiyle buluşan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programının bu haftaki konuğu MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu oldu. Konuşmasına İdlib’de yaşanan hain saldırı sonrası şehit olan Mehmetçikleri anarak başlayan İl Başkanı Caboğlu, gündeme dair yaşanan gelişmeler ile ilgili bilgiler verdi.

"Geç kalınmış bir harekettir"

İblib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine rejim güçleri tarafından yapılan hain saldırı sonrası şehit olan askerlerimize baş sağlığı dileklerini ileten İl Başkanı Caboğlu, Türkiye’nin bölgeye geç girmesinin geç kalınmış bir hareket olduğunu ifade ettiği ederek konuşmasına şöyle devam etti:

“İdlib’de yaşanan hain saldırı bizleri derinden etkilemiştir. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan askerlerimize acil şifalar diyoruz. Bizim Suriye’deki varlığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti için vazgeçilmez hatta çok geciktirilmiş bir varlıktan bahsediyoruz. Bugün olayları tek tek ele aldığınızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti orada olmamış olsaydı çok uzun değil 3-4 sene sonra aynı kalkışmanın aynı hareketlerin Hatay’da olması kaçınılmazdı.”

"Yeni yönetimimizle Düzce'ye layık olmaya çalışacağız"

Geçtiğimiz günlerde MHP Düzce İl Teşkilatında yaşanan değişiklikle oluşturulan yeni yönetim kurulu ile Düzce genelinde çalışmaların daha geniş alana yayılacağını belirten Caboğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde teşkilatımızda bir takım değişiklikler yaşandı. Biz biraz daha sahaya yayılabilmek için mevcut ekibimize takviyeler gerçekleştirdik. MHP Genel Merkezimizin özellikle Düzce halkının seçimlerde MHP’ye verdiği teveccühten sonra Düzce’yi ne kadar önemsediğini gösteriyor. Bu çerçevede bir yönetim kurulu listesi hazırladık ve liderimiz Devlet Bahçeli’ye sunduk ve onayımızı aldık. Liderimize ve teşkilatımıza, ülkemize layık olmaya çalışacağız. Tüm gayretlerimiz bu yönde olacak.”

"Düzce’de bugüne dek ihmal edilmiş birçok durum söz konusu"

Düzce’de bugüne dek ihmal edilmiş birçok durumun olduğunu vurgulayan İl Başkanı Caboğlu son olarak şunları söyledi:

“Düzce’ye genel olarak baktığınızda ihmal edilmiş çok şeyin olduğunu söylemek mümkün. Bu hizmet noktasında olmasa bile insani yönde çok ihmal edilmiş durumlar var. biz bütün Düzce geneli olarak olayları ele alıp teşkilat içerisinden 10 kişilik ayrı bir komisyon oluşturduk. Her alanda grup halinde komisyonlar oluşturduk. Önümüzdeki günlerde de bütün ilçeleri tek tek tarayarak değerli halkımızın sorunlarını vekilimiz üzerinden TBMM’ye taşıyıp, Düzce’ye daha geniş anlamda hizmet etme gayreti içerisinde olacağız.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.