Belediyeden erken uyarı sistemi

Belediyeden erken uyarı sistemi

Korona virüs salgını dolayısıyla alınan önlemler hayatımızda önemli yer tutmaya devam ediyor. Ancak zaman zaman devam eden hayat nedeniyle önlemler ağırlaştırılabiliyor. Bütün alınan önlemlere rağmen sosyal mesafe ve maske kullanımında sıkıntı yaşayan vatandaşla için harekete geçen Düzce Belediyesi İstanbul Caddesi girişindeki polis uygulama noktasına Mezarlıkla Müdürlüğüne ait çadır kurdu. Hem görev yapan polis ve görevlilerin korunmasını sağlayan çadır hemde vatandaşlara verdiği “Kurallara uymazsanız, bu çadır evinizin önüne kurulur” mesajı ile dikkat çekti.


Yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla alınan önlemler devam ediyor. Ancak salgına rağmen vatandaşlarda devam eden hayatın içinde rutin işlerini de yapmaya devam ediyor. Günlük işlerin koşturmacası içinde zaman zaman alınan sosyal mesafe kulları ve maske kullanımını bırakan veya unutan vatandaşlar içinde Düzce Belediyesi harekete geçti. İstanbul Caddesi giriş ve çıkışına kurulan polis noktalarına polis ve uygulama noktasında görevli ekiplerin kullanması için çadır kuruldu. Ancak çadır Mezarlıkla Müdürlüğü’ne ait olunca ve üzerinde de Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ile müdürlüğün kısa numarası olunca vatandaşlar arasında polemik konusu oldu. 


  BELEDİYE SUBNİMİNAL MESAJ MI VERİYOR ?

Uygulama noktasında polis ve görevlilerin yağmurda ve güneşte sığınmaları için kurulan çadır için vatandaşlar ise “erken uyarı sistemi” derken, vatandaşlar “Kurallara uymazsanız, mecburiyet dışında dışarı çıkarsanız, maskelerinizi kullanmaz, sosyal mesafenize dikkat etmezseniz bu çadır evinizin önüne kurulu” mesajı verdiği sonucunu çıkarttılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.