Oyuncu Çelebi Düzcelileri Salonlara Davet Etti

Oyuncu Çelebi Düzcelileri Salonlara Davet Etti

Sinemalarda salonları dolduran ve doldurmaya da devam eden serinin altında filmi Recep İvedik 6 filminin başrol oyuncularından Düzceli Nurullah Çelebi, Krempark AVM Pink Sineması’nda yaptığı konuşmasında “Şunu söyleyeyim ben, insanlar gülmek istiyorlarsa gelsinler, iki saat boyunca gülsünler, eğlensinler, mutlu ayrılsınlar.” Diyerek Düzce halkını eğlenmeye davet etti.

8 Kasım’da vizyona giren, yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın yaptığı Recep İvedik 6 filminin başrol oyuncularından Düzceli oyuncu Nurullah Çelebi Düzcelileri eğlenmeye davet etti.

"İnsanların gülmeye ihtiyacı var"

‘İnsanların gülmeye ihtiyacı var’ diyerek Düzcelileri sinema salonlarına davet eden oyuncu Nurullah Çelebi, şu ifadelerde bulundu:

“İnsanların gülmeye ihtiyacı var. Filmde insanları güldürmek anlamında harika bir film oldu. Harika tepkiler alıyoruz filmle alakalı. Gördüğünüz gibi salon tam doldu. İnsanlar çok keyifle ayrıldı. Harika gidiyor yani. Sokakta aldığım tepkiler Düzceli olduğum için gurur verici. Bütün herkes yolda durduruyor selam veriyor, fotoğraf çektirmek istiyor. Benim açımdan tabii bu harika. Düzceliyim yani sonuçta, Düzce güzel memleket. Terk etmedik biz Düzce’yi seviyoruz. Onun için Düzce halkını seviyoruz. Harika yani. Daha bundan keyifli bir şey olamaz.”

"Her seferinde olduğu gibi ilgi çok iyi"

Sinema yöneticisi Metin Öz, talebin yüksek olduğunu ve haftaya Recep İvedik filmi ile hızlı başladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Bu sinemayı yeni devraldık, ilk haftamız. Haftaya iyi bir filmle başladık. Her seferinde olduğu gibi ilgi çok iyi. İnşallah devamı da olacak. Recep İvedik 6 filmine her zaman ki gibi ilgi yoğun.”

"Nurullah karakterini insanlar benimsedi"

Düzce Krempark AVM Pink Sinema’da açıklamalarda bulunan oyuncu Nurullah Çelebi, sinema salonun yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Recep İvedik’te bir ikili olduk biz. Recep İvedik ve Nurullah karakterini insanlar benimsedi. Artık serinin 6. filminde de insanlar zaten bunu görecekler. Şunu söyleyeyim ben, insanlar gülmek istiyorlarsa gelsinler, iki saat boyunca gülsünler, eğlensinler, mutlu ayrılsınlar. Ben bu arada sinema yöneticilerine teşekkür ederim. Sinema çok güzel, ilgi çok güzel, hizmet de çok güzel. O yüzden sinemalar daha çok artsın, insanlar gelsin izlesinler. Hem ayrıca ekonomiye de katkı sağlıyor onun için ben yöneticilere çok teşekkür ederim.”

Haber: H. DURNA- S. AKYOL

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.