Vatandaş Sağlık Hizmetlerinden Sitemli

Vatandaş Sağlık Hizmetlerinden Sitemli

Bir kamu kuruluşundan emekli Hasan Fişek, sağlık hizmetlerinden yararlanamadığı için idarecilere sitemli. Fişek, Suriyeli mültecilerin daha fazla hak sahibi olduğunu söyleyerek, “ Bizde mi Suriye nüfusuna geçelim” dedi.

Sağlık konusunda gereken hizmeti alamadığı gerekçesi ile şikayetçi olan Hasan Fişek, sokakta gördüğü haber ekibimizi durdurdu ve derdini mikrofonumuza anlattı.

En yüksekten prim yatırarak bir kamu kuruluşundan emekli olduğunu söyleyen Hasan Fişek, hastanelerde mültecilere öncelik verilmesine tepki gösterdi. “ Biz ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz” diyen Fişek, hizmet alamamaktan şikayet etti.

Fişek , “ Hastanelere gittiğimizde bizden ziyade Suriyelileri öne alıyorlar, bize ikinci sınıf vatandaş muamelesi gösteriyorlar. Biz orada bekliyoruz. Muncurlu Fizik Tedavide sıkıntı yaşadım. Diğer hastanelerde de yaşıyoruz. Hepsinde aynı. Onlar oy verecekler bizim hakkımızda karar verecekler, paramızı onlar yiyecek, bu ülkede ödeyen biziz hizmet alamıyoruz. Her yerde Suriyeli olmak daha iyi. Biz de o zaman nüfus kağıdımızı değiştirelim Suriyeli olalım. Yanlış mı söylüyorum” dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.