Tura çocuklarıyla katılan aileler ilgi odağı oldu

Yeşilay tarafından ülke genelinde düzenlenen “Sağlıklı yaşam için bir nedenim var bir de bisikletim” bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle tura çocuklarıyla birlikte katılan anne ve babalar ilgi odağı oldu. Kimi çocuğunu bisikletinin arkasına bindirdi Kimisi de kendi bisikletiyle tura katılmasına izin verdi.

Bu yıl 9. yapılan Yeşilay bisiklet Turu öğlen saatlerinde Belediye önünden başladı. Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ile çok sayıda bisiklet sevdalısının katıldığı tura Düzceliler yoğun ilgi gösterdi. Bisiklet turunun bu yıl ki sloganı “Sağlıklı yaşam için bir nedenim var bir de bisikletim” oldu. Bisiklet turu ile ilgili bilgiler veren Düzce Yeşilay Derneği Başkanı Av. Arb. Ali Dilber; “Dokuzuncusu düzenlenen bisiklet turunda, önceki yıllara nazaran daha fazla kalabalıkla pedal çevirdik. 200'ün üzerinde bisikletliyle bağımlılıkla mücadeleye dikkati çektik, cadde üzerindeki vatandaşlar da bize destek verdi. Her geçen gün sporun, bağımlılığın karşılığı olduğunu gösterdik. Yaşasın spor” dedi.

Düzce Belediyesi önünde toplanan Yeşilay Düzce Şubesi gönüllüleri, tura katılan vatandaşlara şapka ve tişört dağıttı. İstanbul Caddesi boyunca pedal çeviren yaklaşık 200 bisikletli, Hastane Caddesi üzerinden Anıtpark Meydanı'na geldi.

 

Çocuklarda pedal bastı

Güneşli havayı değerlendirmek isteyen bisiklet tutkunları da aileleriyle birlikte tura katıldı. Çocuklarını da tura getiren ailelerden bazıları çocuklarını bisikletlerin arkasına oturttu, bazıları da çocuklarının kendi bisikletlerini kullanmasına izin verdi. Çocuklarıyla birlikte tura katılanlar ilgi odağı oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.