Rektör daire satmaktan Üniversite ve hastanesi ile ilgilenemiyor Mu ?

Rektör daire satmaktan Üniversite ve hastanesi ile ilgilenemiyor Mu ?

Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde iddialara göre doktor olmayınca Başhekim Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, hasta muayene etti. Üniversite Hastanesinin hiç bir sorunu olmadığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın acilde olmayan doktorlar nedeniyle yapacağı açıklama ise merak konusu oldu.


Düzce Üniversitesi Uygulama Araştırma Hastanesi acil servisi doktor sıkıntısı yaşıyor. Düzce’de iki acil servisten bir tanesi olan Düzce Üniversitesi Uygulama Araştırma Hastanesi’nde iddialara göre akşam saatlerinde ve bugün doktorlar rapor aldığı için ,Acil servis hizmetlerinde aksamalar oldu hatta hasta kabul edilmediği öğrenildi.

Bunun üzerine Hastane Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, acil serviste hastaları kendisi muayene etti. Bu durum karşısında acil servisi kullanan hastalar; “Rektör prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın Konuralp’te inşaatı devam eden yabancı bir şirketle birlikte ortağı olduğu 14 katlı inşaatın şatış işlemleri ile ilgilenmekten üniversiteyle ilgilenemiyor” yorumları yapmasına neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.08.2019
09:25

BÖYLE HABERCİLİK Mİ OLUR BUNUN ADI HABERCİLİK DEĞİL RESMEN TETİKCİLİK ÖNCÜ TSO BAŞKANINI KARALAMA KAMPANYASI YAPIYOR SİZDE REKTÖR HANIMI

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,09
VATANDAŞ
30.07.2019
15:04

Sizin gibi medya kuruluşunun böyle bir haber yapmasından dolayı şiddetle kınıyorum. Düzce'nin ender yetiştirmiş olduğu bir akademisyeni böyle bel altından haber yapmak çok yanlış. Yeni hastanenin yapımından tutunda fakülte binalarına kadar neler yaptığını en iyi sizlerin bildiğini biliyoruz. haber sorunları dile getirmek sorunları birilerine atmak değil. Düzce'mizin insanına sahip çıkalım. yerden yere vurmayalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,29
Düzceli Dostu
27.07.2019
17:48

Düzcede olan hiç bir şeey sizi şaşırtmasın daha bu neki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,00
recai
27.07.2019
17:47

N YAPSIN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,26
DÜZCELİ
27.07.2019
11:46

Nasıl bir vicdanınız var Duzcenin yetiştirdiği nadir insanlardan birine ne tür bir yaranız var da itibar operasyonu çekiyorsunuz. Velevki daire satmakla uğraşsın üniversitenin geldiği nokta ve şehrimiz ile bütünleşmesi takdire şayandır. Sizleri bu ilkesiz haberiniz için kınıyorum. Rektör hanım 'ın birazı kadar duzce ye hizmetiniz olduğunda belki bu iftiranız bir karşılık bulur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,63
Kişi
27.07.2019
00:29

rektör hanım katarlı iş adamlarıyla rezidans inşasına girsin vatandaş da hastanede doktor beklesin! İşte Türkiye gerçeği!! Nereden Nereye Nigar hanım...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,99
mağdur vatandaş!!
26.07.2019
17:37

ayıp ya..insan utanır şu haberi yaparken.haber doğru olsa bile üslup çok yanlış.kadın arsasını vermiş inşaat yapılıyor bağladığınız yere bakın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,99
can


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.