Siyasetin Magazin Yüzü

Siyasetin Magazin Yüzü

TSO Başkanı iken bakan yardımcısı ziyaretinde fındık tutkusuna yenik düşen  Fahri Çakır, 3 yıl sonra milletvekili iken dejavu yaşattı. Bakan ziyaretinde yine önünde duran fındığa dayanamayan Çakır’ın bu görüntüsü , “ üreticiye destek yok ama yemeğe gelince fındık tutkusu var” dedirtti.

Zaman zaman, Siyasetin gergin yüzünden biraz uzaklaşıp siyasilerin yoğun gündeminde gülümseten anları güdeme getirmeyi amaçladığımız, “ siyasetin magazin yüzü” haberlerimize bu kez Milletvekili Fahri Çakır takıldı.

2016 yılında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’in Ak Parti İl Teşkilatını ziyareti, sırasında TSO Başkanı olan Fahri Çakır’ın fındık tutkusu görüntülere yansımış, uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak Çakır, Milletvekili seçildikten sonra mecliste verilen fındık önergesine ret oyu veren vekillerden biri olunca büyük tepki almış, yankıları uzun süre devam etmişti.

Çakır’ın fındık tutkusu bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ın Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde Çakır fındık tutkusuna yenik düştü. İl Başkanı Mustafa Keskin’in Bakan çiçek verdiği sırada tüm dikkatler bu seremonideyken, Milletvekili Çakır önündeki fındığa dayanamadı ve yine bir güzel yedi.

Üreticilere desteğe gelince alkışla reddeden Çakır’ın fındığa olan tutkusunun sadece yemekle alakalı olduğu bir kez daha tescillendi,

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.