Belediye Meclisi Oturumları Sona Erdi

Geçmiş döneme ait borçları araştırma komisyonu üyeleri seçimi yapılarak hayata geçti. Belediye Meclisi 2. Oturumunda görüşülen madde ile ilk oturumda karar verilen komisyon için her siyasi parti 1 üye verirken AK Parti 4 üye verdi. Ayrıca Belediye meclisinde bir de sürpriz yaşandı. 6 Yıldır Belediye Meclisi İmar Komisyonu başkanlığı yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden’in komisyon başkanlığı’ndan istifa ettiği de ortaya çıktı. 

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı 2. ve son oturumu yapıldı. Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan oturuma Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlık yaptı. İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan, CHP İl Başkanı İlhan Duru, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ile çok sayıda da vatandaş meclisin Ağustos ayı son oturumunu izledi.

Ağustos Ayı ilk oturumunda İYİ Parti grubu tarafından Geçmiş dönemlere ait artan borçların araştırılması için verdiği öneri sonucunda komisyonda görev alacak üyeler seçildi. Komisyona MHP, İyi Parti ve CHP birer üye verirken AK Parti ise 4 üye verdi. Komisyona AK Parti’den Hüdaver Gösterişli, Murat Aydın, Celal Kasapoğlu ve Nurullah Yıldız olurken MHP’den Hüseyin Çiftçi, İyi Parti’den Oğuz Özyiğit ve CHP’den Kudret Taş seçildi.

Komisyonda bir dönem sona erdi

Belediye Meclisi’nde bir de sürpriz yaşandı. İmar Komisyonu başkanlığını geçen dönemden bu yana 6 yıldır yapan Hasan Günden’in komisyon başkanlığından istifa ettiği ortaya çıktı. İmar Komisyonundan gelen teklif ve önerilerin görüşülmesi esnasında ortaya çıkan sessiz sedasız istifa, belediye meclis üyeleri arasında kısa süre şaşkınlığa neden oldu. Ancak istifa açıklamasının hemen ardından imar konuları görüşülmeye geçildi.

Belediye Meclisi oturumu sonunda açıklama yapan İmar Komisyonu eski başkanı AK Parti Grup başkan vekili Hasan Günden, 6 yıldır imar komisyonu başkanlığı yaptığını ve yorulduğunu yeni dönemde yapmak istemediğini ancak meclise yeni giren ve imar komisyonunda seçilen üyelerin komisyon çalışmlarını öğrenmeleri için bir süre daha başkanlık görevini yürüttüğünü belirterek, “Yeni dönemde zaten bırakacaktım. Ancak arkadaşların komisyonunun çalışma şeklini görmeleri açısından devam ettim. Komisyon üyeleri de komisyonun nasıl çalıştığını gördüler. Artık bırakma zamanım gelmişti. Bende istifa ettim” dedi. Hasan Günden’den boşalan başkanlığa Nurullah Yıldız seçildi.

Ayrıca Belediye meclisi Ağustos Ayı 2. Oturumunda 22 madde görüşülerek karar bağlandı.

CHP’li üyelerin hiçbirisi katılmadı.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı son oturumunda CHP’nin sıraları boş kaldı. CHP grubundan Kudret Taş, Emre Güleç ve Basri Karslıoğlu oturuma katılmadı. Üyelerinin hiçbirisi oturuma katılmayınca CHP sıraları boş kaldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.08.2019
15:20

Komisyon üyelerini boşverinde şu mubarek kurban oncesi işçinin maaslarini verin. Millet bayrama maaş alamadan giriyor. Birde 2 ay once alınmasi gereken ikramiye ve mesailerde verilmiyor.bu nedir ya neden verilmiyor . Düzce tv arastırın bu konuyuda .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Akp?


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.