Ay, Merkez Köy Muhtarları İle Tanıştı

Ay, Merkez Köy Muhtarları İle Tanıştı

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti İl Genel Meclis üyesi adayı Dursun Ay, merkeze bağlı köy muhtarları ile tanıştı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Genel Meclisi Üyesi adaylar5ının da hazır bulunduğu yemekte Dursun Ay, seçildiği takdirde merkezde başlattıkları cenaze hizmetlerini köylere de yayma sözü verdi. 

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Yaşar Çengel, merkeze bağlı köy muhtarları’nın yanı sıra Belediye Başkanı ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayı Dursun Ay ve AK Parti İl Genel meclisi üyesi adayları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Yaşar Çengel; Belediye başkanlığı döneminde köy mahalle ayırt etmeksizin çalışan Dursun Ay’ın İl Genel Meclisi’nde de aynı tempo ile çalışacağına ve muhtarların sorunlarına derman olacağına inandığını söyledi. Yaşar Çengel; “Beledi,ye Başkanı Dursun Ay, Belediye Başkanı olduğu dönemde mahallere yaptığı yatırımların yanı sıra köylerimize de destek verdi. Ne zaman başımız sıkışsa aradığımız önemli isimlerden birisiydi. Aynı çalışma temposunu İl Genel Meclisi’nde de vereceğine inancımız sonsuz. Bizim ne zaman sorunumuz olsa koştu, ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa vermeye çalıştı. O nedenle kendisine muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin; “Kapılarının herkese açık olduğunu dile getirerek, gelin dertlerinizi bize anlatın. Yapabileceğimiz bir şey varsa yapmaya çalışırız. Ama bunu birlikte yaparız. Bu şehir için hiçbir çalışması olmayanlar, gelip sizlere oy istiyorlar. Siz ne yapacağınızı neler yapacağınızı iyi bilirsiniz” dedi. 

Ardından konuşan Dursun Ay ise belediye olarak mahalle ve köy ayırt etmeksizin bütyün hizmetleri insanlara yaptıklarını ifade ederek; “Bizim görevimiz insanlara hizmet etmek. Ne yapsaydık. Bir köyümüzde yangın olduğunda itfaiye araçlarımızı göndermese miydik. Hendek sınırından Bolu il sınırına kadar olan bölge Düzcemizin bölgesi. Burada hizmet etmeye mecburuz. Kimin neyçe ihtiyacı varsa Düzce Belediyesi olarak hizmet etmeye çalıştık. Allah nasip ederse bundan sonra da İl Genel Meclisi’nde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Yaşar Çengel yeniden miktrofona çıkarak Belediye Başkanı Dursun Ay’dan; Mahallelerde uygulamaya konan cenaze hizmetlerinin köylere de taşınmasını istedi. Dursun Ay ise; “ Biz cenazeleri Düzce Belediyesi olarak mahallelerimizden kaldırıyorduk. Eğer seçilirsek bu uygulamayı köylerimize de yapacağız” sözü verdi.

Programın sonunda ise Yaşar Çengel, Belediye Başkanı Dursun Ay’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.3.2019
17:46

Ey dursun ay giderayak kaç kişiyi işe aldın söyle bu vebali diğer tarafta sırulmıyacak mı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,45
Belediye memuru
15.3.2019
06:00

Sağolun hepiniz güzel bir hizmet

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,88
C Kurnaz
14.3.2019
19:59

Maşallah erguvan tesisleri senin yedirme içirme mekanın oldu. Yiyelim içelim dostlar. Hesapları Düzceli öder. İnsanda yüz olmayınca.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,13
Düzce Merkez


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.