Mertol Mikrofonu Eline Aldı Sokaklara Çıktı

Mertol Mikrofonu Eline Aldı Sokaklara Çıktı

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, mikrofonu aldı eline, seçim aracına binerek, partisinin Düzce’de tek başına seçime gireceğini duyurmak ve adayına destek istemek için sokaklara çıktı.

 

Bugünlerde Düzce sokaklarında , siyasi partilerin propaganda araçlarındaki şarkılar ve anonslarla  birlikte Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol’un da sesi yankılanıyor.

Düzcelilere partisinin tek başına seçime girdiğini duyurmak ve belediye başkan adayı Abdullah Yalman’a destek istemek amacıyla mikrofonu eline alan Mertol, seçim aracıyla caddelerde turluyor.

 

“Hiçbir habere itibar etmeyin” diyen Mertol, Saadet Partisi’nin seçimlere yalnız girdiğini, hiçbir ittifakın içinde olmadığını söylerken, “ Bunu böyle bilin, sandığa gittiğinizde oyunuzu o şekilde kullanın.” Derken, esnaflara hayırlı işler dilemeyi de ihmal etmiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.3.2019
23:59

Helal olsun başkanıma. Saadet Türkiye'nin her yerinde seçime tek başına giriyor. İttifak yok. Birileri tv den 1 iftira veya yalan atıyor,milyonlar inanıyor. Gel de buna karşılık verme. Mecburen teker teker doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz. Rabbim kolaylık versin. Her şey gün yüzüne çıkacak biiznillah. Hak yerini bulacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,03
Milli adam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.