Gözler İGM Üyelerine Çevrildi

Gözler İGM Üyelerine Çevrildi

Gözler İGM Üyelerine Çevrildi

31 Mart seçimlerinin ardından Düzce Belediyesi’nde Düzcelilerin yıllardır bekledi kararlar peşpeşe alınmaya başladı. Bu kararlar çerçevesinde Belediye Meclis üyeleri de üzerine düşeni yaptı ve meclis üyeleri oturum başına aldıkları Huzur Hakkını almama kararı verdi. Ardından Belediye Başkan Danışmanı olarak atanan 4 isimde maaş almayacaklarını dile getirdiler. Güzler ise şimdi İl Genel Meclisi üyelerine çevrildi. İl Genel Meclisi üyeleri acaba aldıkları ücretlerden vazgeçerek örnek karar imza atacaklar mı?

31 Mart seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi yenilenerek yep yeni yüzlerle Düzce’de yapılacak çalışmalara imza atacaklar. Bu kapsamda Belediye Meclisi’nin yeni döneminde yapılan İlk oturumda Belediye meclis üyeleri ortak karar alarak oturum başına meclis üyelerine Huzur Hakkı adı altında verilen ücretleri almama kararı aldılar. Ardından Belediye Başkan danışmanlığına getirilen 4 isim, Av. Arb. Ali Dilber, Dr. Cengiz Tuncer, Ufuk Yılmaz ve Ergin Çelikağ ücret almayacaklarını açıkladılar.

Bu açıklamaların ardından gözler İl Genel Meclis üyelerine çevrildi. İl Genel Meclis üyeleri de Düzcelilerin merakla beklediği örnek bir karara imza atarak oturum başına aldıkları ücretlerden vazgeçecekler mi? Düzce Kamuoyu bu sorunun cevabını merakla bekliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.4.2019
12:46

Populist yaklaşım. 2 kuruş huzur hakkı almasınlar ama ihalelerde neler gidecek? Güvenimiz yok belediyeye. Çzöüm huzur hakkı almamak ya da almak değil. Çözümü yanlış yerde reklam yapıyorlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,86
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.