Nezir Merttürk Güven Tazeledi

Nezir Merttürk Güven Tazeledi

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı, 1. olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongreye Genel Başkan Dr. Muhammet Fatih Erbakan’da katıldı. Saadet Partisi’ne çok sert sözlerle yüklenen Erbakan, Saadet Partisini Necmettin Erbakan çizgisinden uzaklaşmakla suçladı.    


23 Kasım’da süreci tamamlayarak siyasi parti olan ve geçmişte Refah Partisi’nin devamı olarak Türk Siyasi Hareketine katılan Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı, olağan kongresini yaptı. Kurucu İl Başkanı olan Nezir Merttürk’te yapılan kongre ile atanan il başkanlığından seçilmiş il Başkanı olarak görevine devam edecek.  


Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı tarafından 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen 1. Olağan kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammet Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcıları, çevre illerin İl başkanları, STK temsilcileri partililer katıldı. 


Kongrenin açılışında konuşan Kurucu İl Başkanı Nezir Merttürk; “Siyonizm hâkimiyetini devam ettirmektedir. Batı siyonizm hareketi ile dünyaya kan kusturuyor. Bu duruma bizler hak inancımızla ve hareketimizle siyonizmi sonlandıracağız. Siyonizmi bitirecek Milli Görüş bayrağını dikeceğiz Allah’ın izniyle. Bu sebeple Yeniden Refah Partisi liderliğinde çok çalışacağız ve dünyada huzursuzluğun, kan ve gözyaşının ortadan kalkması için biz üzerimize düşen şartları yerine getireceğiz” dedi.


Ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammet Fatih Erbakan ise Saadet Partisi’nden neden ayrıldıklarını belirterek başladığı konuşmasında; “Bizi Erbakan hocamızın kurduğu partide neden siyaset yapmadığımızı soruyorlar. Efendim Erbakan hocamızdan bahsediyorsunuz, Erbakan Hocamızın hedeflerinden, icraatlarından bahsediyorsunuz. Erbakan Hocanın bizzat kurduğu, genel başkanlığını yaptığı parti varken neden o zaman Yeniden Refah Partisini kurdunuz. Bizde onu soranlara diyoruz ki; bu partiyi Erbakan Hocamız kurmuştu ama İncil ve Tevratı da Cenabı Allah indirmişti. Cenabı Allah’ın indirdiği İncil nerede, Tevrat nerede. Aynı şekilde Erbakan Hocamızın kurduğu parti nerede bugünkü malum parti nerede. 60 bin kişilik camiyi eleştiren bir kişiliğe, zihniyete, şahsiyete ne dememizi bekliyorsunuz. İslama sancaktarlık yapan bir millete bu millet 60 bin kişilik camiyi dolduramaz diyen şahsiyete ne dememizi bekliyorsunuz. Yapacak başka işi kalmamış gibi camilerle savaşan bu zihniyete ne dememizi bekliyrsunuz. Bunun için nefes harcamaya bile değmez. Bunlar konuştukça batıyorlar. Allah’ın batırdığını kimse kurtaramaz” dedi. 


Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammet Fatih Erbakan’a İl Başkanı Nezir Merttürk, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve EYT Düzce İl Başkanı çeşitli hediyeler verdi. 


Kongrede konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek Liste ile gidilen seçimlerde Kurucu İl Başkanı Nezir Merttürk ve listesi güven tazeleyerek İl Başkanı seçildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.