Düzcespor : 1 – Kızılcabölükspor : 3

TFF 3. lig 2. grupta mücadele eden Düzcespor kendi evinde Kızılcabölükspor’u konuk etti. Geçen hafta aldığı Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetinin ardından playoff şansını zora soka Düzcespor, bu hafta da evinde farklı bir mağlubiyet aldı ve playoff grubundan uzaklaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 31. haftasında kendi sahasında Kızılcabölükspor’u ağırladı. 18 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşma Düzcespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. Düzcespor için Playoff yolunda önem taşırken, alınacak puanların önemi de ligin bitimine 4 maç kala da ha arttı. Ancak Kızılcabölükspor2a 3-1 yenilmekten kurtulamadı.

Maçın hakemleri ise Ahmet Balkan, Çağdaş Yüksel Çağ, Mert Baykal, Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönettiği karşılaşmada Düzcespor, 17. dakikada İsmail Köse’nin attığı golle öne geçti. Ancak 42. Dakikada Kızılcabölükspor’dan  Taygun Vurgun skoru 1- 1’e getirdi. 56. Dakikada Kızılcabölükspor’dan Gkhan Özer durumu 2-1’e taşıyan isim oldu. Maçın 85. dakikasında Cihat Kahraman, Kızılcabölükspor’un 3. golüne imza attı. Maç Kızılcabölükspor’un 3-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

Liglerin bitimine 3 hafta kala alınan mağlubiyetle Düzcespor, puan tablosunda 40 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi. Gelecek hafta Düzcespor yine evinde bu defa da Elaziz Belediyespor’u ağırlayacak. 18 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma 15:30’da başlayacak.

Her iki takım Maça temkinli başladı.

17. Dakikada İsmail KÖSE Penaltıdan Takımını Öne geçieren golü Attı ve Skoru 1-0 Yaptı.

42. Dakikada Kızıcabaölükspor oyuncusu Tayvun VURGUN Skoru 1-1 Yaptı.

İlk Yarı Bu skorla Sona erdi.

İkinci yarıya Hızlı Başlayan Düzcespor Gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

56. Dakikada Kızılacabölük Spor Oyuncusu Gökhan Özer Skoru 1-2 Yaptı.

Düzcespor Beraberlik için Çabalarken KızılacabölükSpor Oyuncusu Cihat, Kahraman 85. dakikada skoru 1-3 Yaptı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.4.2019
23:26

İskender Eroğlu geldikten sonra maalesef düşüş dahada hızlandı. Demekki atıp tutmakla bu işler olmuyormuş. Ağzıla peynir gemisi yürümüyormuş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,20
ALİ İhsan çelik
14.4.2019
20:10

teknikdirektör iskender hoca kenarda yırtınırken sahada dolaşan futbolcular var takımın ne taktigi belli nede oyunu belli karanbole gidip gelen düzcespor böyle futbolla ancak bu sonuç

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,44
ali ihsan çelik


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.