Krempark geleneği devam ediyor

Krempark geleneği devam ediyor

Düzce’nin ilk alışveriş merkezi Krempark AVM’nin geleneksel halk koşusu bu yıl Ramazan ayına denk gelmesiyle Nisan ayına alındı. 28 Nisan Pazar günü yapılacak koşuda 15 ile üst sınır olmaksınız herkes koşabilecek. Koşuda dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek.

Düzce’nin ilk alışveriş merkezi Krempark Avm tarafından bu sene 4.’sü yapılacak Geleneksel Halk Koşusu 28 Nisan Pazar günü start alacak. Krempark Avm yönetimi tarafından organize edilen koşu Melensupark yanından başlayacak ve Avm’de sona erecek.

15 yaş ve üstü olan cinsiyet fark etmeksizin herkesin yarışabileceği koşuda dereceye girenlere çeşitli ödüller de verilecek. Koşuda birinciye, ikinciye ve üçüncüye hediye çekleri ile yarışlarda ilk 50’ye giren herkese çeşitli ödüller verilecek.

Koşu hakkında bilgiler veren Krempark AVM Müdürü Hüseyin Avni Kurt; “artık halk koşumuz gelenekselleşti. Her yıl Mayıs ayında yaptığımız koşumuzu bu yıl 28 Nisan’da yapacağız. Bize koşumuzda destek veren başta valimiz olmak üzere Belediye Başkanına, Emniyet Müdürüne, gençlik ve spor il müdürüne ve AVM’mize her konuda dfestek veren Düzce Halkına teşekkür ederim. Düzce’de AVM olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda yıl boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Halk koşusu bu yıl 4. kez tekrar edecek ve koşumuza Krempark AVM adına tüm Düzcelileri davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Halk Koşusuna katılmak isteyenler, Krempark AVM yönetimine başvuru yaparak numaralarını alabilecekler. Koşu Sabah saat 10:30’da başlayacak. Ancak koşuya katılmak isteyenler saat 09:30’da Krempark yanında hazır olduklarında otobüslerle startın verileceği Melensu Park’a gidebilecekler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.