Orhan Aydın gelecek sezon planlarını açıkladı

Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Düzce  TV, yayıncılıkta çeyrek asırı geride bırakırken, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Düzcespor Kulübü Başkanı Orhan Aydın, Düzcetv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Orhan Aydın ayrıca geride bırakılan 24 yılın anısına Erdem’e Düzcespor plaketi verdi.

Düzce’nin ilk yerel kanalı olan ve çeyrek asırı geride bırakan Düzce TV, kuruluş yıldönümü dolayısıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Düzce TV’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, televizyonumuz yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem’i ziyaret etti. Düzcespor’un durumunun değerlendirildiği ziyarette Orhan Aydın ayrıca tarafsız Düzce Kamuoyuna ışık tutan haberlerinden dolayı Düzce TV’ye teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Düzcespor Başkanı Orhan Aydın; “Düzce TV, Düzce’nin duayen televizyonlarından bir tanesidir. Gençliğimizin en hızlı zamanlarında Düzce TV vardı. İyide hizmetleri olmuştur. Ben Düzce TV’ye 25 değil 125 yıllar diliyorum. Düzce’nin kalkınmasına çok daha büyük hizmetler vereceğine inanıyorum. İyi yaşasın, güzel yaşasın, varolsun” dedi.

 

Düzcespor’da değişim rüzgarları

Bu sezonu oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçı ile bitirecek olan Düzcespor’un gelecek sezon çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Orhan Aydın; “Takım yüzde 80 değişecek. Arkadaşlarla görüşeceğiz, kalan kalacak, gidenler gidecek. Şampiyonluğa oynayan bir Düzcespor olacak. Ben kongrede 4 yılda 2 şampiyonluk vaat ediyorum dedim. Bu yıl yada önümüzdeki yıl şampiyonluk vaat etmiyorum ama Düzcelilerle birlikte ç.ok güzel bir takım kurarak belki önümüzdeki yılda şampiyon olabiliriz. Ancak ne ben ne de yönetim kurulundaki arkadaşlarım takımın 1 milyon dolar takımın borcu var, kıymet değeri sıfıra düşmüşün altına saklanmayacağız. Bunlar mazeret değil. Bunların arkasına saklanamayız. Biz Düzce’yi 5 yılda inanılmaz bir şekilde yollara dökeceğiz. Düzcespor’un hak ettiği yer 3. lig değil. Daha yukarıları hayal edelim. Zaman zaman olumsuzluklar olsa da seyircimiz bize gereken desteği versin. Onlar bize sahip çıkarsa bir güçlü oluruz. Bundan sonra başarılar olacak” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2019
20:44

düzcespor yönetimi cebinden para koymazsa bu takımı göstermelik destek verecek yöneticiler başarı beklemeyin hedefi olan düzcespor şampiyonluga gider

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,45
ali yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.