Bir bağışta Erdoğan Bıyık’tan

Düzcespor’a federasyon tarafından getirilen transfer yasağının kaldırılması için başlatılan kampanyaya destek çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Bir destekte Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık’tan geldi.

Düzcespor’un borçları nedeniyle federasyon tarafından uygulanan transfer yasağının kaldırılması ve borçların ödenmesi için başlatılan kampanyaya Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilk bağışı yapmış ve 10 bin lira banka hesabına yatırmıştı. Ardından kampanyaya bağışlar da çığ gibi büyüyerek devam ediyor. İşadamları ellerini taşın altına koymaya başladılar. Kampanyanın ilk saatlerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve  İşadamı Erdoğan Bıyık; Dr. Faruk Özlü’nün çağrısına uyarak 10 bin TL’yi Düzcespor hesabına yatırdı.

Ardından yazılı açıklama yapan Erdoğan Bıyık; “Sayın Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün başlattığı Düzcespor’a destek kampanyasına 10.000 TL ile destek oldum. Tüm Düzce’yi de destek olmaya çağırıyorum. Düzcespor tüm Düzcelinindir. Elbirliği ile takımı daha iyi yerlere taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.05.2019
22:45

Duzce halkına ulaşabilmek icin Banka hesabı ve SMS numarası ile bağış sistemi yapsaydınız veya varsa yayılmasanıza bağış yapalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,81
Arif onay
28.05.2019
12:05

erdoğan bey tebrikler spora olan desteğinizi tüm düzceliler takdir ediyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,08
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.