Federasyon Uyardı, Valilik İzin Vermedi

DÜSOF- Düzce Safari Offroad tarafından Kaynaşlı’da yapılacak olan organizasyona izin verilmedi. Sebebi ise Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından tescilsiz olmaları ve organizasyona yine federasyon tarafından izin verilmesinin engellenmesi oldu.

DÜSOF - Düzce Safari Offroad Kaynaşlı İlçesi Yörükler Yaylası’nda 14-15 Eylül tarihleri arasında offroad oyunları ile kamp yapmak istedi. Ancak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan izinsiz yapılan organizasyon sonrası federasyon harekete geçti. Federasyondan Düzce Valiliği’ne gönderilen öneri yazısında yapılacak organizasyonun izinsiz ve tescilsiz olduğu vurgulanarak “Aldığımız bilgiler doğrultusunda 14-15 Eylül 2019 tarihinde kamp ve offroad oyunlarının Kaynaşlı Belediyesi ve DÜSOF, Düzce Safari Offroad Kulübü tarafından Kaynaşlı Yörükler yaylasında yapılacağı afişlerle duyurulmuştur. Federasyonumuzca tescili olmayan kulüpler tarafından yapılacak olan bu organizasyon hiçbir şekilde federasyonumuz tarafından onaylanmamaktadır. Federasyonumuz tarafından hiçbir görevlinin gönderilmediği, tarafımızca tescili olmayan kulüplerin kendi kendilerine organizasyon yaptıkları, bu organizasyona izin verilmemesi ve izin verilmemesinin sağlanması doğacak olumsuzlukların önüne geçecektir” denildi.

Bunun üzerine Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü organizasyona izin vermedi. Düzce Valiliği ise görüş üzerine izin verilmemesini sağladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.