Gelenekselleşen halk koşusu yapıldı

Düzce’nin ilk Alışveriş Merkezi, Krempark AVM, heryıl geleneksel olarak yaptığı halk koşusunun 5.’cisi ni düzenledi. Melensupark’tan başlayan koşuda, yarışçılar zaman zaman zorlandı.

Düzce’nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Krempark AVM, fark oluşturulan etkinliklerine devam ediyor. Alışveriş merkezi olarak 5 yıl önce başlayan halk koşusunun 5.’ncisi Pazar günü yapıldı. Daha önceki yıllarda mayıs ayı içinde yapılan koşu Ramazan ayı nedeniyle Nisan ayının son Pazar gününe alınırken geleneksel koşuya 100’den fazla koşucu katıldı. Melensupark’ta sabah saatlerinde hazır olan yarışçılar, ısınmalarının ardından koşu startı verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm hakemlerinden oluşan kurulun hakemliğinde yapılan koşuda yarışçılar Krempark’a kadar 4 kilometrelik etabı derece yapabilmek için koştu.

Startından itibaren kıran kırana geçen koşunun ilk kilometreleri geçildiğinde zaman zaman kopmalarda yaşandı. Kremparkta biten koşuyu erkeklerde Recep Doğan birinci olarak bitirdi. 2.’liği Yusuf Akın, 3.’lüğü ise Kadir Küçük kazandı. Bayanlarda ise Damla Barutçu 1. olurken 2.’liği Sümeyye Nur Düzgün, 3.’lüğü ise Ebrar Fırtına kazandı.

Dereceye giren yarışçılara madalya ve hediye çeklerini Krempark AVM Müdürü Hüseyin Avnı Kurt, Orhan Çelik ve Reklam Departmanı sorumlusu Serkan Yazıcı verdi. Ayrıca yarışmada 4.’ncü ve 5.’ncilere de hediyeler verilirken ilk 50’ye giren yarışmacılara da Moonlight sinemadan sinema biletleri hediye edildi.

Geleneksel koşu hakkında bilgiler veren Krempark AVM Müdürü Hüseyin Avnı Kurt; “Heryıl yaptığımız koşumuzun bu yılda sorunsuz olarak bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl halk koşumuzun 5.’ncisini düzenledik. Sorunsuz bitti. Katılımcılara ve Düzcelilere çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl da bu koşumuzu yapmaya devam edeceğiz” dedi.     


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.