Şampiyonlar Belarus’a Düzceli İşadamı İle Gidecek

Türkiye MuayThai Federasyonu tarafından skandal şekilde Avrupa Şampiyonasına katılacak milli sporculardan istenen ve yatırmayanların turnuvada yarışamayacağı 750 Euro için Düzceli işadamı harekete geçti. İşadamı Gökhan Kapoğlu 2 Dünya Şampiyonu ve 1 Dünya 3.’ncüsü sporcunun şampiyonaya katılım ücretini yatırarak sporcuların turnuvaya katılmasını sağladı.

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Belarus’un Minsk şehrinde 3-11 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Avrupa Muay Thai Şampiyonasına katılacak sporculardan 750 Euro ücret istenmişti.

Ücreti yatırmayan sporcular ise ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar şampiyonaya katılamayacaktı.  Bu duruma kayıtsız kalmayan Düzceli İşadamı Gökhan Kapoğlu, Türkiye’nin 2 Dünya Şampiyonu Bediha Taçyıldız ve Buğra Erdoğan ile Dünya 3. Avrupa Şampiyonu bir sporcunun şampiyona katılım ücretini ödeyerek, sporcuların Türkiye adına Avrupa Şampiyonası’nda yarışmalarını sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Muay Thai Doğu Marmara Bölgesi Başkanı Birol Aksu; Kapoğlu’nun federasyonun bütçesi olmadığı gerekçesiyle sporculardan istenen ücretlerin işadamı Gökhan Kapoğlu tarafından yatırıldığını ve sporcuların turnuvaya katılabileceklerini söyledi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.